- BOWLSCLUB WOODS APELDOORN -
Overige Open Toernooien

 

Bowlsvereniging Sneek Triples Toernooi 2018
BC "WOODS" Goud en Zilver

 

Team Apeldoorn 2 GOUD: Annie, Hermie, Piet
Team Apeldoorn 1 ZILVER: Wim v E, Geeske, JoopOpen Triples Toernooi 2018 BowlsOss
"WOODS" team negende

Einduitslag


Australian Open Pairs Toernooi 2018 Bowlsvereniging Oud-Beijerland
"WOODS" team Herman van der Maaten en Henk Veenstra tweede

Op 27 okt hebben Henk en ik een oude belofte ingelost. We hadden beloofd om eens een keer in Oud Beijerland te komen spelen. Een paar leden van Oud Beijerland waren ook op onze toernooien geweest en de vraag was waarom komen jullie niet eens bij ons spelen. Zo gezegd, zo gedaan. Het is een stukje rijden dus vroeg op pad. Een leuk toernooi gespeeld in een mooie sporthal. Het ging niet geheel soepel maar toch drie wedstrijden gewonnen. Een tweede plaats was ons deel want we kwamen een paar shots te kort en terugkijkend op de wedstrijden weten we ook waar we de eerste plaats verspeeld hebben. Vijf shots tegen is te veel in een wedstrijd. Er waren geen bekers of medailles maar een enveloppe met een tegemoetkoming in de reiskosten. Leuk toernooi.

Herman van der Maaten

Einduitslag


Herfsttoernooi 2018 E.B.V. Enschede
Drie "WOODS" teams hebben aan het toernooi deelgenomen

Einduitslag


Henk Mevius Triples Toernooi 2018 Nijmegen
"WOODS" team, Berend Kamphuis, Wim Lubbers en Wim van Es, eerste

Einduitslag


Bowls Losser '92 Einde Zomer Triples Toernooi 2018
"WOODS" team Kiny, Geeske en Wim derde

1e Almelo 1: Aukje en Gerrit Velthuis - Liesbeth Kuikhoven.
2e Losser 3: Theo Hendriks - Herman Fleer - Bennie Even
Er waren 32 teams aanwezig


Open Triples Toernooi BC Almelo 2018
"WOODS" team eerste

WOODS 3: Lies, Annie en Hermie 1e
WOODS 2: Herman, Joop en Piet 13e 
WOODS 1: Ans, Rinze en Corry 36e


Krokustoernooi 1 maart 2018 Haaksbergen
Eerste prijs voor het “WOODS” team Wim, Lies en Annie

Weer was het vroeg dag voor Wim Lubbers, Lies en Annie. Om half acht meldden wij ons wederom bij freule Annie en togen nu naar Haaksbergen. Niet alleen met ons team, maar Wim van Es, Corrie van Ginkel en Ans Schaafsma waren ook present, dus 2 teams van “WOODS” waren aanwezig.
Haaksbergen is altijd een feestje, niet alleen is het altijd goed georganiseerd maar ook worden de gasten verwelkomd met koffie en krentenbrood. De lootjes voor de beroemde verloting worden altijd gretig gekocht want de uitstalling van de prijzen was weer een lust voor het oog. Natuurlijk gaat het daar niet alleen om, het belangrijkste zijn de wedstrijden. Met in het achterhoofd dat we 2 dagen eerder de 3e prijs hadden behaald in Drachten, begonnen we met goede moed aan onze wedstrijden. Met 3 gewonnen wedstrijden en veel shots heb je natuurlijk wel kans om in de prijzen te vallen, dus bleven we met z’n zessen wachten op de uitslag. En jawel, de 1e prijs werd door ons gewonnen. Nu niet een beker, maar een prachtige volle mand met allerlei lekkers en natuurlijk een medaille. Team Wim, Corrie en Ans bereikten met 2 gewonnen wedstrijden de 13e plaats.
Het was het weekje wel, "WOODS" staat wel weer op de kaart met de NK fours de 8e plaats en de 3e prijs, het toernooi in Drachten de 3e prijs en in Haaksbergen de 1e prijs en 13e plaats.

Namens alle "WOODS"deelnemers, Lies Berlemon


Triples Toernooi 2018 Bowlsvereniging "Smallingerland" Drachten
Wim Lubbers, Annie en Lies derde

Het was weer vroeg dag op dinsdag 27 februari. Wim en Lies meldden zich om 7.30 uur bij freule Annie en tezamen togen we naar Drachten om "WOODS" te vertegenwoordigen.
Wij werden uiterst hartelijk ontvangen en kregen bonnetjes voor koffie en soep. De eerste wedstrijd was tegen Leo en Jannie Brama en Gertie Melonie. Die mat 1 kregen we maar niet onder controle, het andere team wel en we kregen al gauw 5 shots tegen. Als je dan maar 6 ends mag spelen, is dat haast niet meer in te halen, maar toch wonnen we op het laatst een paar shots en eindigden op 5-9. De 2e wedstrijd moesten we tegen Hoogeveen en werd door ons gewonnen met 12-2. Daarna hebben zij, zoals Piet bij ons doet, alles bij elkaar opgeteld en moesten de besten tegen elkaar. Wij stonden op de 4e plaats en moesten tegen de 3e plaats en dat was Joure…… weer op mat 1. Maar deze keer ging het heel goed, dat bewijst maar weer dat het NOOIT aan de mat ligt, maar aan jezelf. We speelden prima en wonnen met 12-0. De erwtensoep was heerlijk, het was gezellig en we gingen goedgezind weer naar huis met een medaille, een fles wijn en een mooie beker die Wim thuis in zijn prijzenkast heeft staan.
Met dank aan onze chauffeur Wim kwamen wij, ondanks 4 sneeuwbuien, gezond en wel weer thuis.

Namens Annie en Wim, Lies Berlemon


  Pairstoernooi 2018 B.C. 't Gooi Eemnes

De "WOODS" teams: Wim Lubbers en Wim van Es, Henk Veenstra en Herman van der Maaten, hebben aan het Pairstoernooi in Eemnes deelgenomen.
Wim en Wim zijn 11e geworden. 1 gewonnen, 1 verloren en 1 gelijk.
Henk en Herman zijn 4e geworden. Alles gewonnen maar net 1 shot tekort voor de prijzen.

Herman van der Maaten