- BOWLSCLUB WOODS APELDOORN -
Open Toernooien
 

 

Pairs Toernooi 2019 Bowlsvereniging "Rol Roak" Warffum

Het "WOODS" team Wim Lubbers en Corry van Ginkel is eerste geworden en het team Leo Braun en Wim van Es tweede.

 


Harry van der Werftoernooi 2019 Bowlsvereniging "De Hangmat" Dieren

Het "WOODS" team Berend Kamphuis, Wim van Es en Corry van Ginkel heeft de eerste plaats behaald. Het was een heel gezellig toernooi.

 


2e Internationale Bowls Toernooi in Enschede 2019

Henk Veenstra en Piet Mantel zijn net als vorig jaar 3e geworden op het 2e Internationale Bowls Toernooi in Enschede . En weer door iedereen als een fantastisch vrienden toernooi ervaren.

.

Spelers uit Zuid Afrika, Canada, Jamaica, Schotland, Engeland, Tsjechië, Duitsland, België en Nederland hebben weer heel veel plezier beleefd aan 2 dagen Bowls spelen. Zelfs met 1 dag 30+ graden. Op naar de 3e keer op 28, 29 en 30 augustus 2020!

Einduitslag


Eerste plaats voor "WOODS" team Corry, Leo en Wim

Einduitslag


Bowlsclub Het Vechtdal Triples Toernooi 2019
TEAM BC "WOODS" EERSTE!

Zaterdag 13 juli werd een Triples Toernooi gehouden in Hardenberg . Een team van onze club ging daar spelen en heeft daar de naam van "WOODS" hoog gehouden. Dit team bestaande uit Wim Lubbers, Ans schaafsma en Corry van Ginkel heeft daar de 1e plaats behaald.
De 1e wedstrijd tegen Hengelo wonnen we met 7-1, de 2e wedstrijd tegen Meppel met 6-5 en de 3e tegen het Vechtdal met 7-2.
Toen waren we poulewinnaar en moesten de kwartfinale tegen Drachten. Het werd gelijkspel maar dat mocht niet dus hebben de skips van beide teams 2 ballen moeten rollen. Corry heeft de ballen gerold en we wonnen. Toen de halve finale tegen Enschede. Die wonnen we ook. We maakten een keer 6 punten dus toen waren ze weggespeeld. Toen de finale tegen Almelo (Gerrit en Aukje Veldhuis en Rini Stam) , en die wonnen we.
Het was een zeer geslaagde dag, niet alleen omdat we gewonnen hebben, maar het was zeer goed georganiseerd.
Een geweldige BBQ. En vooral een geweldige sfeer. We hebben erg genoten.

Verslag Corry van Ginkel


Bowlsvereniging Sneek Triples Toernooi 2018
BC "WOODS" Goud en Zilver

Team Apeldoorn 2 GOUD: Annie, Hermie, Piet
Team Apeldoorn 1 ZILVER: Wim v E, Geeske, Joop


Australian Open Pairs Toernooi 2018 Bowlsvereniging Oud-Beijerland
"WOODS" team Herman van der Maaten en Henk Veenstra tweede

Op 27 okt hebben Henk en ik een oude belofte ingelost. We hadden beloofd om eens een keer in Oud Beijerland te komen spelen. Een paar leden van Oud Beijerland waren ook op onze toernooien geweest en de vraag was waarom komen jullie niet eens bij ons spelen. Zo gezegd, zo gedaan. Het is een stukje rijden dus vroeg op pad. Een leuk toernooi gespeeld in een mooie sporthal. Het ging niet geheel soepel maar toch drie wedstrijden gewonnen. Een tweede plaats was ons deel want we kwamen een paar shots te kort en terugkijkend op de wedstrijden weten we ook waar we de eerste plaats verspeeld hebben. Vijf shots tegen is te veel in een wedstrijd. Er waren geen bekers of medailles maar een enveloppe met een tegemoetkoming in de reiskosten. Leuk toernooi.

Herman van der Maaten

Einduitslag


Herfsttoernooi 2018 E.B.V. Enschede
Drie "WOODS" teams hebben aan het toernooi deelgenomen

Einduitslag


Henk Mevius Triples Toernooi 2018 Nijmegen
"WOODS" team, Berend Kamphuis, Wim Lubbers en Wim van Es, eerste

Einduitslag